Hamilelik, evlilik teklifi, dolandırıcılık, tektaş ve ayrılık haberleriyle aylardır çok konuşulan Şeyma Subaşı (30) ve Mohammed Alsaloussi (36), aralarındaki buzları eritti ve aşklarına yeniden şans verdi.

Ayrılıklarıyla ilgili pek çok dikkat çekici iddia ortaya atılan Subaşı ve Alsaloussi, İspanya’nın İbiza adasındaki tatillerine kaldıkları yerden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle birlikte tekne turuna çıkan ve “Her şey yolunda” mesajı veren Subaşı, 3.3 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yeni fotoğraflar paylaştı.

Kiremit rengi bikinisi ile objektif karşısına geçen, kombinini güneş gözlüğü ve aksesuarları ile tamamlayan fenomen, kısa sürede 60 binden fazla beğeni aldı.

Şeyma Subaşı, Instagram gönderisinde, “Dünden ders al, bugünü yaşa, yarın için umutlu ol. Olduğum gibi davranıyorum ve hayatımı yüzde yüz yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Bebeğini kaybettiği ve sürpriz şekilde ilişkisini bitirdiği dönemde açıklamaları merak edilen bürünen Subaşı’nın, bugünlerde neşesinin bir hayli yerinde olması dikkatlerden kaçmadı.