Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Nathalie Emmanuel ‘Çıplaklık Her Proje İçin Geçerli Değil’

Nathalie Emmanuel ‘Çıplaklık Her Proje İçin Geçerli Değil’
562 views
07 Haziran 2021 - 17:45

‘Game of Thrones’ta canlandırdığı ‘Missandei’ karakteri ile yıldızı parlayan Nathalie Emmanuel, dizideki çıplak sahneleri hakkında konuştu.

“YANLIŞ ALGILANDI”

Emmanuel, bu sahnelerin yeni projelerde kendisine dair yanlış algı yarattığını ifade etti. 32 yaşındaki oyuncu, çıplak sahnelerin yapımcılara gerçekçi olmayan fikirler verdiğini, çıplak sahnelerde tamamen rahat olduğuna yönelik bir beklenti oluşturduğunu dile getirdi.

Nathalie Emmanuel, ‘Game of Thrones’ dizisinde rahat hissetmesinin diğer projeler için doğrudan geçerli olmadığını belirtti.

Ünlü oyuncu, “Game of Thrones’u çekerken bazı çıplak sahneleri ya da çıplaklığı kabul etmiştim… Ve rol çıplaklık gerektirdiğinde diğer projelerin algısı ‘Game of Thrones’ta yaptığım için her şeye açık olduğum yönündeydi. Ancak anlayamadıkları şey belirli bir proje için şartları ve belirli şeyleri kabul etmemdi ve bu her proje için geçerli değil!” dedi.

Öte yandan Nathalie Emmanuel, Türkiye’de 18 Haziran’da gösterime girecek olan ‘Hızlı ve Öfkeli 9’da ‘Ramsey’ karakterini canlandırıyor.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !