Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

MasterChef’te ana kadroya kim girdi, kim kazandı?

MasterChef’te ana kadroya kim girdi, kim kazandı?
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
122 views
04 Ağustos 2022 - 9:54

MasterChef’te ana kadroya kim girdi, kim kazandı? 3 Ağustos MasterChef 2022’de ana kadroya giren isim ve son bölümde yaşananlar

MasterChefte ana kadroya kim girdi, kim kazandı 3 Ağustos MasterChef 2022de ana kadroya giren isim ve son bölümde yaşananlar

MasterChef’te ana kadroya giren üçüncü isim dün akşam belirlendi. TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’te kıran kırana mücadeleler devam ediyor. Yarışmacılar ana kadroya girebilmek için iki aşamayı da başarılı şekilde tamamlamaya çalışıyorlar. 3 Ağustos’ta en iyi şekerpareyi yapan iki kişi arasında final mücadelesi gerçekleşti. Onur ve Tolga arasında yaratıcılık etabı gerçekleştirildi. Peki, MasterChef’te ana kadroya kim girdi, kim kazandı?

Masterchef Türkiye’de ana kadroyu seçmek için gerçekleşen final turunun üçüncü günü dün gece ekranlara geldi. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’nin 3 Ağustos akşamı yayınlanan son bölümünde, ana kadro yarışmacılarını seçmek için son final turunda, daha önceki elemelerden geçen yarışmacılar bir kez daha mücadele etti. 14 yarışmacı adayının karşılaştığı final turunun ilk etabında haşhaşlı şekerpareyi rakiplerinden daha başarılı yapan isimler Onur ve Tolga oldu. Böylece MasterChef tarihinde ilk kez en iyi yapan üçüncü tabak çıkmamış oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE KİM KAZANDI?

Şeflerin karşısında hünerlerini gösteren yarışmacı adayları iki aşamadan oluşan final turuna çıktı. 14 kişilik yarışmacı kadrosu gecenin ilk yemeğinde haşhaşlı şekerpare yapmak için hünerlerini gösterdi. 40 dakikalık sürenin ardından değerlendirme yapan Danilo, Somer ve Mehmet Şef üst tura geçen isimlerin Onur ve Tolga olduğunu açıkladı.

 

MasterChefte ana kadroya kim girdi, kim kazandı 3 Ağustos MasterChef 2022de ana kadroya giren isim ve son bölümde yaşananlar

 

MasterChef tarihinde ilk kez başarılı 3. tabak çıkmazken böylece iki isim ikinci turda düello mücadelesi yaşandı. Gecenin ikinci ve son etabında ise şefler bu kez yarışmacı adaylarından böbrek ana ürünü ile yaratıcı bir tabak hazırlamalarını istedi. Yarışmacılara bu turda da şefler tabakları hazırlamalarını için verdikleri süreyi duyurdu.

Süre sonunda yemeklerin tadına bakan şefler gecenin birincisi olarak Onur’u seçti. Rakiplerinden daha başarılı Yemek yapan Onur, MasterChef 2022’nin ana kadrosuna giren üçüncü isim oldu.

 

MasterChefte ana kadroya kim girdi, kim kazandı 3 Ağustos MasterChef 2022de ana kadroya giren isim ve son bölümde yaşananlar

 

MasterChef Türkiye’de 18 kişilik kadroya seçilen ilk iki isim Metin ve Gamze olmuştu.

ELEME TURU NASIL OLACAK?

Final turu öncesi yarışmacı adaylarına açıklama yapan Somer Şef 16 kişilik yarışmacı adayları arasından her gün bir ismin ana kadroya seçileceğini söyledi. 3. turun 6 gün devam edeceğini belirten Somer Şef kazananların balkona çıkıp kadroya garantileyeceğini ifade etti.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

 

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !