featured

Kılıçdaroğlu’ndan Sürpriz Hamle! Ankara Yönetimi Kriz Yarattı

0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından yeniden oluşturulan 35 kişilik Ankara İl Yönetimi listesi kamuoyunda tartışmalara neden oldu. Yeniden yapılandırılan listede yer alan isimlerden biri olan “Gizem Lara” lakaplı Gizem Altunsoy’un görevlendirilmesi dikkat çekti.

CHP Ankara İl Başkanlığı’nın daha önce feshedilmesinin ardından yapılan MYK toplantısında yeni yönetim listesi oluşturuldu. Parti yönetiminin aldığı karar doğrultusunda belirlenen 35 kişilik kadroda yer alan Altunsoy’un ismi, geçmişte sosyal medyada gündeme gelen bazı iddialarla birlikte anıldığı için kamuoyunda farklı yorumlara neden oldu.

Söz konusu isim, daha önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve hayatını kaybeden CHP’li Gülşah Durbay hakkında sosyal medyada dolaşıma giren iddialarla ilgili tartışmalarda gündeme gelmişti. Bu nedenle yeni yönetimde yer alması, parti içinde ve kamuoyunda dikkat çeken gelişmeler arasında gösterildi.

MYK’nın aldığı karar sonrası açıklanan yeni Ankara İl Yönetimi listesi, parti içi yapılanma sürecinin önemli bir adımı olarak değerlendirilirken, listede yer alan bazı isimler üzerinden farklı değerlendirmeler yapıldı.

Kamuoyunda tartışma yaratan atama sonrası, söz konusu görevlendirmeye ilişkin parti cephesinden detaylı bir açıklama yapılmazken, sürecin nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.

CHP’de Ankara İl Yönetimi’nin yeniden oluşturulmasıyla birlikte, yeni dönemde parti örgütlenmesinin nasıl ilerleyeceği ve alınan kararların siyasi yansımaları da yakından takip ediliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter