Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Hande Sarıoğlu’ndan Şenol Güneş İsyanı!

Hande Sarıoğlu’ndan Şenol Güneş İsyanı!
195 views
09 Temmuz 2021 - 10:36

Habertürk TV’de spor spikerliği yaptığı dönemde sosyal medyadan yayınladığı dans videosu nedeniyle görevine son verilen Sarıoğlu, Şenol Güneş’e isyan etti.

Hande Sarıoğlu'ndan Şenol Güneş İsyanı! Deliriyorum Ya Salın

Geçtiğimiz aylarda Habertürk TV’de spor spikerliği yaparken sosyal medyadan dans ettiği videosunu paylaştığı için görevine son verilen Hande Sarıoğlu, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in bugünkü basın toplantısı esnasında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Sarıoğlu paylaşımında, “Şu kağıttan birinin yazdığını okuyarak kendinizi ifade edemezsiniz Şenol hocam. Biz teşekkür ediyoruz hizmetleriniz için ama yeter artık futbolu gençlere bırakın. Neyi zorluyorsunuz” ifadelerini kullandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020 sonrası ilk kez basının karşısına geçip açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

EURO 2020 Elemeleri’ni çok iyi geçen ve Dünya Kupası Elemeleri’ne de 7 puanla başlayıp beklentileri arttıran A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 finallerinde oynadığı 3 maçta puan alamayınca eleştirilerin hedefi oldu. Turnuvaya erken veda eden ay-yıldızlı ekibin teknik patronu, turnuvanın ardından ilk kez konuştu.

Sosyal medya hesabından yayınladığı oryantal dans videosu nedeniyle Habertürk ile yollarını ayıran spor spikeri Hande Sarıoğlu, teknik direktör Şenol Güneş’in açıklamalarına tepki gösterdi ve kendi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Sarıoğlu, “Şu kağıttan birinin yazdığını okuyarak kendinizi ifade edemezsiniz Şenol hocam. Biz teşekkür ediyoruz hizmetleriniz için ama yeter artık futbolu gençlere bırakın. Neyi zorluyorsunuz. Her yerde belli bir yaşa gelmiş ama saygıdan duayenlikten dolayı koltuğunu salmayan birileri var, artık siz kendinize saygınızdan bırakmıyorsanız, birilerinin size bunu söylemesi lazım! Nerede futbolun için olup kendi arasında konuşan ama yüksek sesle düşüncelerini dile getiremeyen futbol insanları? Deliriyorum ya salın koltuklarınızı. Genç, dinamik, çatır çatır işini yapan, konuşan, Türk futboluna hizmet etmek için heyecanı olan insanlar gelsin. Neyin hırsı bu!” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !