Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Güney Kore – Türkiye maçı: 0-3 (Filenin Sultanları rahat kazandı)

Güney Kore – Türkiye maçı: 0-3 (Filenin Sultanları rahat kazandı)
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
13 views
28 Eylül 2022 - 13:34
Güney Kore - Türkiye maçı: 0-3 (Filenin Sultanları rahat kazandı)

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B Grubu’ndaki ikinci maçında Güney Kore’yi 3-0 ile geçerek ilk galibiyetini aldı.

FIVB Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B Grubu’ndaki ilk maçında Tayland’a 3-2 mağlup olan Filenin Sultanları, ikinci maçta Güney Kore’yi 3-0 mağlup etti. Milli takımda Saliha 17, Ebrar 16, Zehra 7, Hande 6, Cansu 5, Eda 4,  Elif 2, Ayçin 2 ve Derya 1 sayıyla oynadı. Filenin Sultanları, B Grubundaki 3’üncü maçında yarın TSİ 18.30da Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

1. set sonucu: 25-14
2. set sonucu: 25-13
3. set sonucu: 25-13

Millilerin B Grubu’ndaki maç programı şu şekilde:

28 Eylül Çarşamba TSİ 18.30 Türkiye-Dominik Cumhuriyeti

29 Eylül Perşembe TSİ 18.30 Türkiye-Hırvatistan

01 Ekim Cumartesi TSİ 21.30 Türkiye-Polonya(UA-S)

B GRUBU’NDA 5 RAKİBİMİZ VAR

Filenin Sultanları, 24 takımın yer aldığı FIVB Dünya Şampiyonası’nda B Grubu’nda Polonya, Dominik Cumhuriyeti, Güney Kore, Tayland ve Hırvatistan ile mücadele ediyor.

Milliler, B Grubu’ndaki ilk maçını Hollanda’nın Arnhem şehrinde, diğer grup karşılaşmalarını ise Polonya’nın Gdansk kentinde oynayacak. Grup karşılaşmalarının ardından gruplarını ilk dört sırada tamamlayan takımlar ikinci etaba yükselecek.

İkinci etap karşılaşmaları, 16 takımın katılımıyla 4-9 Ekim, çeyrek final karşılaşmaları, 8 takımın katılımıyla 11 Ekim, yarı final müsabakaları ise 13 Ekim’de oynanacak. Organizasyon, 15 Ekim’de gerçekleştirilecek üçüncülük ve final müsabakalarıyla sona erecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !