Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Galatasaray Olimpiyat Stadı’na taşınıyor

Galatasaray Olimpiyat Stadı’na taşınıyor
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
5 views
08 Mayıs 2024 - 10:28
Galatasaray taraftarları, Fatih Karagümrük ile yapılacak maç için Olimpiyat Stadı’na akın edecek. Tribünde 24 bin sarı-kırmızılı taraftarın yer alması bekleniyor.

Pazar günü oynanacak Fatih Karagümrük karşılaşmasında, Galatasaray’ın şampiyonluk ilan etme şansı bulunuyor.

Eğer Fenerbahçe, Kadıköy’de Kayserispor karşısında galibiyet alamaz ve Galatasaray Olimpiyat Stadı’ndaki maçtan zaferle ayrılırsa, şampiyonluğunu kutlayacak.

Galatasaray, Karagümrük deplasmanında 24 bin taraftarın desteğini arkasına alacak.

Misafir takım için ayrılan biletler, stadın kapasitesinin en fazla yüzde 30’unu kapsıyor. Karagümrük Yönetimi, daha önceden Fenerbahçe’ye ayırdığı 24 bin biletlik kontenjanı, bu kez pazar günkü maç için ve her biri 930 TL’den Galatasaray’a tahsis etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !