Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Fatmagül Fakı’dan ‘bebek’ sorusuna cevap

Fatmagül Fakı’dan ‘bebek’ sorusuna cevap
304 views
04 Mart 2021 - 6:47

Fatmagül Fakı’dan ‘bebek’ sorusuna cevap

 

Brezilyalı model Adriana Lima’ya benzerliği ile tanınan Fatmagül Fakı, önceki gün City’s Nişantaşı çıkışı objektiflere takıldı. İki yıl önce Kerem Lafçı ile nikah masasına oturan sunucu, ‘bebek’ sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Keyifli halleri dikkatlerden kaçmayan Fatmagül Fakı, basın mensuplarının “Neler yapıyorsunuz?” sorusu üzerine, “Uzun süredir evdeydim. Normalleşme sürecinin ilk gününde arkadaşlarımla buluşup bir şeyler içtik. Hasret giderdik” dedi.

 

İnternet üzerinden yeni bir projeye başlayacağından bahseden Fakı, “Yakında Youtube üzerinden bir proje ile dönüyorum. Ünlü isimleri evcil hayvanları ile beraber ağırlayacağım bir projeye başlıyorum. Çok heyecanlıyım. İnşallah güzel olur” şeklinde konuştu.

İKİNCİ PLANDA

“İKİNCİ PLANDA”

Kerem Lafçı ile mutlu bir evlilik sürdüren sunucu, “Bebek düşünüyor musunuz?” şeklinde soruya, “Henüz öyle bir düşüncemiz yok. Şu an için işlere konsantre olmuş durumdayım. Bebek ikinci planda, ileride inşallah olur. Bu işler belli olmaz” cevabını verdi.

2019 YILINDA EVLENDİ

2019 YILINDA EVLENDİ

Güzelliği ile dikkat çeken isimlerden Fatmagül Fakı, iki yıl birliktelik yaşadığı Kerem Lafçı ile 2019’da dünyaevine girdi.

TV8 ekranlarının fenomen yarışması ‘Survivor’da mücadele eden ve Adriana Lima’ya olan benzerliğiyle tanınan Fatmagül Fakı, yarışma sonrasında magazin sunucusu olmuş ve oyunculuk da yapmıştı.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !