Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Cem Özer: İçine kapanık biriydim

Cem Özer: İçine kapanık biriydim
61 views
23 Mayıs 2021 - 11:46
Ünlü oyuncu Cem Özer, kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Talk show programı yapmadan önce çok çekingen ve içine kapanık bir adam olduğunu söyleyen Özer, “Ağzımdan kerpetenle laf çıkardı. Kendime talk show karakteri yaratıp ve onu oynadım” dedi

Oyuncu Cem Özer, Hülya Koçyiğit’in sunduğu ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk oldu. Özer, bir dönemin en ünlü talk show programı ‘Laf Lafı Açıyor’un hayatını nasıl değiştirdiğini anlattı.

61 yaşındaki oyuncu, “Bu programı yapana kadar hoş sohbet bir adam değildim. Müjdat Gezen ve Cenk Koray’la kabare yapıyorduk. Onlardan ayrıldım ve kendi başıma bir şey yapmaya karar verdim. Tek başıma 6 gün boyunca sahneye çıktım. Gelenlerle sahnede biraz sohbet edip, onlara şarkı söyletirdim” diye konuştu.

“AĞZIMDAN KERPETENLE LAF ÇIKARDI”

Cem Özer, daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Bir gün Adem Gürses beni aradı ve televizyon işi teklif etti. Ben, sitcom yapmak istiyordum. Fakat “Biz sana talk show yaptıracağız” dediler. Ağzımdan kerpetenle laf çıkardı. Cem Özer olarak içine kapanık ve çekingen bir adamdım. Kendime “Madem iyi bir oyuncusun, kendine bir talk show karakteri yarat ve bunu oyna” dedim. Ve hafif ukala oldum. Yoksa ezilirdim ve beni mahvederlerdi.

“HİÇ KİMSENİN BİLEREK HAKKINI YEMEM”

Ayrıca haksızlığa sessiz kalamadığını ifade eden Özer, “Eğer bulunduğum ortamda biri ukalalık yapar, masaya egosunu koyarsa, ben de kendi egomu çıkarır koyarım. “Arkadaş benim egom daha büyük, kusura bakma” diye… Hiç kimsenin bilerek, isteyerek hakkını yemem ama hakkımı da yedirtmem. Yiyenin gırtlağına çökerim. Beni çok da pamuk, hamur zannetmesinler. Kadife eldivenin içinde demir yumruğum. Orada da içimden Kumkapılı Cem çıkar” dedi.

“BİR SÜRE SONRA ORAYA YERLEŞECEĞİM”

Öte yandan üç yıldır Bodrum’da plaj işleten ünlü oyuncu Cem Özer, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takılmıştı. Sezonu açmak için Bodrum’a gideceğini anlatan Özer, birkaç yıla tamamıyla ünlü tatil beldesine yerleşmeyi planladığını ifade etmişti.

Oyuncu, “Eşimle bakım için geldik Nişantaşı’na. Yarın Bodrum’a gidiyorum, sezonu açmaya. Yazın oradayım. Benim Akyarlar’da plajım var, üç yıl oldu. Niye zor olsun? Bu işler keyifli. Her şey yolunda, iyi bir ekip de var orada. Yarı Bodrumlu oldum ama inşallah yakında tam Bodrumlu olurum. Bir süre sonra oraya yerleşeceğim” demişti.

“BİZİMKİ ULAŞILABİLİR LÜKS”

Özer, “İstanbul’dan kaçılıyor artık. Hem maddi olarak hem de fiziki olarak yaşanacak halden çıktık. İş çığrından çıktı, taşımıyor bu yükü. 20 kişilik tekneye, 120 kişi binmiş gibi düşünün. Aynı o halde bu kent. Su alıyor, batmak üzere. Caddebostan’dan buraya neredeyse iki saatte geldik. Tabii Bodrum da yazın kalabalık ama kışın keyifli. Bir de ben Bodrum’un o moda yerlerinde değilim. Akyarlar Akçabük Köyü’ndeyim. Öyle çamur, dalga değil. Bizimki ulaşılabilir lüks, kalite” diye konuşmuştu.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !