Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Beylikdüzü’nde tek kurşunla çifte intihar!

Beylikdüzü’nde tek kurşunla çifte intihar!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
136 views
02 Aralık 2022 - 15:33
Korkunç olay dün İstanbul Beylikdüzü’nde meydana geldi. Duygu Unutmaz ve Yusuf Tekin tek kurşunla intihar etti. Yusuf’un annesi “Bana odadan çık dediler sonra silah sesi geldi” dedi. Fenomen olduğu öğrenilen genç kızın arkadaşları ise sosyal medyada isyan etti.
Beylikdüzü'nde tek kurşunla çifte intihar! Sosyal medya fenomeni çıktı!
 

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi Demokrasi Caddesi üzerinde bulunan bir daireden gelen ihbar üzerine harekete geçen Beylikdüzü Asayiş Büro Amirliği ekipleri adreste 2 cesetle karşılaştı.

İddiaya göre, Muhammet Yusuf Tekin, Duygu Unutmaz ile kafa kafaya verdikten sonra intihar etti.

BEYLİKDÜZÜ’NDEKİ OLAYDA YENİ DETAYLAR

Polis ekipleri yaptıkları inceleme sırasında olay yerinde bir adet boş kovan bulurken Muhammet Yusuf Tekin’in anne ve ağabeyi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay yerinde yapılan incelemede bir adet boş kovan bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından gençlerin cenazeleri Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Cenazelerin bugün toprağa verileceği öğrenildi.

“ÇORBA GÖTÜRMEK İÇİN ÇIKTIM İÇERİ ALMADILAR”

Sabah’tan Yunus Emre Kavak haberine göre, konuyla ilgili elde edilen bilgilerde Tekin’in çeşitli suçlardan kaydı olduğu ve aranmasının bulunduğu öğrenildi.

Gece saatlerinde evine gelip polise teslim olacağını söyledikten sonra kız arkadaşı yanına geldi.

Sabah saat 10:20 gibi Tekin’in annesi odaya çorba götürmeye gittiğimde ikisi kafa kafaya vermiş oturuyorlardı. Bana çık dediler silah sesi geldi sonra polisi aradım dediği öne sürüldü.

ARKADAŞLARI İSYAN ETTİ

Öte yandan hayatını kaybeden Duygu Unutmaz’ın sosyal medya fenomeni olduğu ortaya çıktı. On binlerce takipçisi ve seveni olan Unutmaz’ın ölümü arkadaşlarını yasa boğdu.

Arkadaşları; ” Bir insan hayatı bu kadar değersiz mi ? Neden herkesin silahı var. Neden herkes bu kadar vicdansız. Seven insan sevdiğine nasıl yapar bunu. Biz şimdi Duygu’nun yerini nasıl dolduracağız” sözleriyle isyan etti.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !