Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

ALTINCI HİS

ALTINCI HİS
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
12 views
25 Haziran 2024 - 14:43

Eş zamanlı deneyimler yaşıyor musunuz?

Örneğin herhangi bir şeyi hayal ettikten sonra birkaç saniye içerisinde etrafınızda görmeye başlıyorsunuz veya tam aklınızdan geçen bir şey size teklif olarak geliyor mu? Eğer öyleyse yüksek bilinç seviyesi yaşıyorsunuz.

Peki yüksek bilinç seviyesinde nasıl kalabiliriz ?

Beslenmek herkese göre farklılıklar gösterir , her şey zihinde başlar zihninizi kodlayın ve bedeninize sorun ; bedenim şu an ne yemek yemek istiyorsun ? Kilo ve türevlerini yaratan şey mutsuz zihindir. Yediğiniz besinlerden daha çok keyif alarak yediğiniz yiyecekler eğer ki zihninizde “kilo aldırır” gibi kodlarınız yoksa bu gerçekten işe yarıyor , belli bir süre sonra bedeniniz sağlıklı yiyecekleri tercih etmeye başlarken bedeninize hizmet etmeyen yiyecekler tükettiğiniz zaman tepki bir veriyor , bu inanılmaz öyle değil mi ? zihniniz doyuma ulaşıyor ve akış enerjisi ile uyum halinde oluyorsunuz.

Duyularınız size ne söylüyor?

Beş duyu organınız geliştiğinde diğer duyularınız da gelişmeye başlar, altıncı duyu aktifleşir ve işte ! Bazı şeyleri dokunmadan veya tadına bile bakmadan his olarak bilirsiniz , duyularınız gelişmiştir ve o titreşimlerin size nasıl hissettireceğini artık biliyorsunuz.

Duyuların titreşimleri , niyetleri besleyen ve astral düzlemin temelini oluşturan güçtür.
Eğer duyularınız fazla gelişmişse düşünceleri de duyar , hisseder ve görürsünüz. Gerçekte ne olduğunu bilmek bir ömür boyu sürse de yardımcı olacak bazı araçlar vardır;

“Bilinç ve Farkındalık”

Yüksek bilinç düzeylerinde din , dil , ırk , cinsiyet , zaman ve diğer her şey etkisizdir. Orada yargı yoktur ve her şey olması gerektiği gibidir. Enerji o zaman akış halindedir , işte o zaman gerçekten tüm evren ile iş birliği içerisinde olursunuz.

Simay ohara / Enerji terapisti

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !