1. Haberler
  2. YEREL HABERLER
  3. 24 taşınmaz için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete’de yayımlandı…

24 taşınmaz için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete’de yayımlandı…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ İçme Suyu Projesi kapsamındaki İnecik 1 ve 2 barajlarının yapımı amacıyla 24 taşınmaz için acele kamulaştırma kararı verildi.

Tekirdağ İçme Suyu Projesi kapsamındaki İnecik 1 ve 2 barajlarının yapımı amacıyla 24 taşınmaz için acele kamulaştırma kararı verildi.

Konuya ilişkin karar, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi İnecik Mahallesi’nde 6, Yukarıkılıçlı Mahallesi’nde 7, Oruçbeyli Mahallesi’nde 10 ve Karaçalı Mahallesi’nde 1 taşınmaz Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.

24 taşınmaz için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete’de yayımlandı…
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.