Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Ünlü İsimlerden Minik Serçe Sezen Aksu’ya Doğum Günü Mesajları

Ünlü İsimlerden Minik Serçe Sezen Aksu’ya Doğum Günü Mesajları
342 views
13 Temmuz 2021 - 17:40

Türk müziğinin ‘Minik Serçe’si Sezen Aksu, bugün 67. yaşına bastı. Emel Müftüoğlu, Yonca Evcimik, Seda Sayan ve Cenk Eren de ünlü şarkıcının doğum gününü sosyal medyadan kutladı

1970’li yıllarda yaptığı eserlerle Türk pop müziğine yön veren Sezen Aksu, bugün doğum gününü kutluyor. Hayranları, 67 yaşına basan ‘Minik Serçe’ lakaplı şarkıcıyı bu özel gününde unutmadı. Twitter’da #sezenaksu hashtag’i TT (Trend Topic) olurken, binlerce kullanıcı da Aksu’nun doğum gününü kutladı.

EMEL MÜFTÜOĞLU: İYİ Kİ VARSIN
Emel Müftüoğlu, yakın arkadaşının doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile kutladı. Sezen Aksu ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan Müftüoğlu, “Canım Sezen Aksu’m… Bir tanecik Sezen Aksu’m… Nice, nice yıllara. İyi ki varsın” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı, ardından bu fotoğraflarını ise, “En kıymetlim bugün doğmuş, ne güzel olmuş” sözleriyle Instagram’dan paylaştı.

YONCA EVCİMİK: KIYMETLİMİZ!

Yonca Evcimik, “İyi ki doğmuş Sezen Aksu, ‘Minik Serçe’miz, kıymetlimiz…” şeklinde konuştu.

SEDA SAYAN: ÇOK VE SAĞLIKLI YAŞA İNŞALLAH
Seda Sayan, Aksu ile birlikte çekilen fotoğrafına, “Doğum günün kutlu olsun halk ozanı, Kocaman yüreklim… Çok ve sağlıklı yaşa inşallah. Sen hep başımızda ol, biz hep senin etrafında olalım…” notunu düştü.

CENK EREN: İYİ Kİ DOĞDUN
Ünlü şarkıcının fotoğrafını 89 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Cenk Eren ise, “İyi ki doğdun” dedi.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !