Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Simge Sağın’dan İtiraf

Simge Sağın’dan İtiraf
40 views
16 Mayıs 2021 - 12:25
Popçu Simge Sağın, meslektaşı Murat Boz’un 2011 yılında seslendirdiği ‘Geri Dönüş Olsa’ şarkısı ile ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu

‘Miş Miş’, ‘Öpücem’, ‘Üzülmedin mi?’ ve ‘Yankı’ gibi popüler parçalarıyla tanınan Simge Sağın, müzik kariyeri ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı.

“KALBİMİN EKMEĞİNİ YİYORUM”

‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına katılan 39 yaşındaki popçu, şarkı seçimi ve başarısı hakkında, “Bu işin formülü yok, kalbimi dinliyorum, kalbimin ekmeğini yiyorum. Sadece hissettiğim, sesime yakıştığına inandığım, stüdyoya girip şarkıyı söyledikten sonra bir elbise gibi bana yakışıp yakışmadığına karar veriyorum. İç güdüyle hissedip öyle yola çıkıyorum” dedi.

“SOKAKTA OTURDUM, AĞLADIM”

Simge, “Benim ilk patlamam ‘Miş Miş’ şarkısı ile oldu. Şarkının çok çaldığına ilk başta inanamadım. Arkadaşlarım patladığımı söylemesine rağmen inanmıyordum. Bir yerden sonra her yerde duymaya başladım. Alt komşu çalıyordu, taksiye biniyordum radyoda çalıyordu ya da kulüpte çalıyordu. Bir gün Bodrum’da sokakta oturdum ve ‘sonunda oldu’ diye ağlamaya başladım. Rahatladım. Yine de şımarmaya hiç zamanım olmadı” şeklinde konuştu.

“İÇİMDE HALEN UKDEDİR”

Okul arkadaşı olan Murat Boz’u çok sevdiğini söyleyen popçu, “Yıllar önce ‘Geri Dönüş Olsa’ şarkısı bendeydi. Param yetmediği için alamamıştım. O şarkıyı Murat Boz aldı, elimden gitti. Erdem Kınay benim sesimden okutup şarkıyı satmış, bilmiyordum. Murat’ın menajerini gördüm, ‘Senin söylediğin şarkı ne güzelmiş, biz onu aldık’ dedi. İçimde yara oldu. Murat popülerdi ve şarkıyı aldı. İçimde halen bir ukdedir. Bir gün mutlaka o şarkıyı cover yapacağım” itirafında bulundu.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !