Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

PSG’den Galactico Projesi !

PSG’den Galactico Projesi !
25 views
12 Ağustos 2021 - 13:45

Lionel Messi’yi kadrosuna katarak yeni bir seviyeye çıkartan Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Juventus ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Cristiano Ronaldo’nun peşinde.

İspanyollardan dev iddia geldi. AS‘ın haberine göre PSG gelecek sezon Cristiano Ronaldo’yu kadrosuna katacak ve Messi-Ronaldo hayalini gerçeğe dönüştürecek.

Kylian Mbappe’yi kadroda tutmanın hesaplarını yapan PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi bir yandan da gelecek sezon çalışmalarını sürdürüyor.

Fransız ekibinde son senesini geçiren Kylian Mbappe sözleşmesini uzatmamakta kararlı. 22 yaşındaki yıldız Real Madrid’e gitmek için imkanlarını zorlasa da transferi henüz gerçekleşmedi.

PSG Başkanı Al-Khealifi, Mbappe’nin ayrılma isteğine, “Mbappe yarışmacı bir takım istemişti ve şimdi var. Gitmek için bir bahanesi yok.” ifadelerini kullandı.

İspanyol basını ise Juventus’ta son senesine giren Cristiano Ronaldo’yu PSG’ye yazdı. Messi-Ronaldo-Neymar’ı birarada görmek isteyen Nasser Al-Khelaifi Portekizli yıldızı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Cristiano Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendes, Portekizli yıldızın 2 yıl daha futbol oynamak istediğini ve Paris’e sıcak baktığını belirtti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !