Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Gayrimeşru çocuklarını aileleri öğrenmesin diye öldürüp gömmüşler!

Gayrimeşru çocuklarını aileleri öğrenmesin diye öldürüp gömmüşler!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
10 views
23 Ocak 2023 - 12:14
Uşak’ta tarla kenarında sırt çantasında bir bebek cesedi bulunmuştu. Polis ekipleri, bebeğin anne ve babasının K.G (27) ve S.D. (28) olduğunu tespit etti. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 4 Ocak’ta doğum yaptığı belirlenen K.G’nin ifadesinde, evlilik dışı ilişkilerini ailelerinin öğrenmemesi için bebeği ölüme terk ettiklerini söylediği öğrenildi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Fatih Mahallesi’ndeki Orhan Gazi Caddesi’nde 18 Ocak’ta tarla kenarındaki bebek cesedinin bulunmasıyla ilgili açılan soruşturmada, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 4 Ocak’ta dünyaya gelen bir bebeğin nüfus kaydının yapılmadığını belirledi.

ANNE VE BABA TESPİT EDİLDİ

Polis ekibi, hastanede doğum yapan K.G’nin (27), Ünalan Mahallesi’ndeki apartta kaldığını belirledi. K.G, gözaltına alındı. K.G’nin ifadesi doğrultusunda bebeğin babası olduğu değerlendirilen S.D. (28) de yakalandı.

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ
K.G. ifadesinde Bartın’da ikamet ettiğini, internet aracılığıyla tanıştığı S.D. ile 1 yılı aşkın süredir ilişkileri bulunduğunu, ara ara Uşak’a gelerek S.D. ile beraber kaldığını, evlilik dışı birlikteliklerinin ailelerinden habersiz olması ve bebeğe bakamayacaklarını düşündükleri için ölüme terk ettiklerini söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemin ardından adliyeye sevk edilen K.G. ve S.D. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

OLAYIN GEÇMİŞİ
Fatih Mahallesi’ndeki Orhan Gazi Caddesi’nde küçükbaş hayvan çiftliği bulunan R.H, 18 Ocak’ta polisi arayarak çiftliğinin karşısındaki boş tarlanın kenarında sırt çantasında bebek cesedi bulduğunu bildirmişti. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Bu haber www.medyaradar.com dan alınmıştır.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !