Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Amerika Öğrenci Vizeleri Açıldı

Amerika Öğrenci Vizeleri Açıldı
273 views
14 Haziran 2021 - 14:44

Pandemi dönemi itibariyle öğrenci vizelerini askıya alan ABD, öğrenci vizelerini tekrar vermeye başladı. Amerika dil okulları için kayıt yaptırabilir ve vize başvurusu yapabilirsiniz.

Kovid 19 salgını itibariyle ABD dil okulları ve üniversiteler için yeni vize alımını askıya almıştı. Ancak yapılan açıklamayla Amerika dil okulları ve Amerika Üniversiteleri için öğrenci vizesi alabilirsiniz. Hızlı bir aşılamaya giden ABD, nüfusunun %52.8’ini aşılamayı başardı.

Karantina Şartı Yok

Amerika’da dil eğitimi almak isteyen Türk öğrenciler için karantina şartı aranmamaktadır. Karantina şartı olmadan Amerika Dil Okullarına kayıt yaptırabilirsiniz. Amerika’da dil eğitimi nasıldır? Amerika Dil Okullarında hangi eyalette tercih etmeliyim? Hangi yerler gezilmeli ne yenilmeli sorularının cevaplarını buradan bulabilirsiniz.

Amerika Dil Okullarında Yüzde 35 İndirim Fırsatı

Amerika dil okullarında yüzde 35’e varan indirim fırsatı seni bekliyor. Ayrıca Amerika’ya giden öğrenciler ücretsiz aşılamadan faydalanabilmektedir. Özgürlükler ülkesi Amerika’da hem İngilizceni geliştirip hem de tatil yapabilirsiniz. Amerika dil okulları farklı ülkelerden ve kültürlerden gelen öğrencilerin kaynaşma noktası. Amerika’da dil eğitimi alarak kendini ve dilini geliştirebilirsin. Kariyer planlaması için mükemmel bir fırsat. Amerika dil okulları fiyatları 2021 yılına özel %35’e varan indirim. Amerika dil okulu ücretleri ve dil okullarını görmek için buraya tıklayınız.

Yurtdışında Eğitim denilince akla gelen ilk kurumlardan olan Alternatif Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, 1998 yılından beri kaliteli ve doğru hizmet sunmaktadır. Alternatif Yurtdışı Eğitim ISO 9001 kalite hizmet belgesine sahiptir. Uzman kadrosu ve gelişmiş teknolojisi ile size güvenli eğitim vermeyi amaçlar.

Öğrenci Paneli İle Yurtdışı Eğitim Programlarını kendiniz arayabilirsiniz. Dil okullarını, üniversite  ve sertifika programlarını ve ülkenizi seçebilir, fiyatları görebilir hatta başvuru yaparak belgeleri yükleyebilirsiniz. Öğrenci Paneline Giriş yapmak İçin Tıklyanız.

Yurtdışı Eğitim ile alakalı her türlü soru ve görüşleriniz için bizi arayabilirsiniz. Alternatif Yurtdışı Eğitim Danışmanlarımıza 0212 292 4326 nolu numaran ulaşabilirsiniz. Ayrıca bizi instagram sayfamızdan takip ederek gerekli bilgi ve duyuruları alabilirsiniz.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !