Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Alternatif Yurtdışı Eğitim’inde Bir Yenilik Daha

Alternatif Yurtdışı Eğitim’inde Bir Yenilik Daha
65 views
17 Mayıs 2021 - 11:24

Yurtdışı Eğitim ve Danışmanlık bünyesinde hizmet veren Alternatif Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, sektöründe yeni bir ilke imza attı. Türkiye’de ilk kez öğrenci paneli oluşturularak, öğrencilerin tüm işlemlerini kendisinin görmesi ve yapması sağlandı.

 

Öğrenciler İstediği Programı Arayabilecekler

Türkiye’nin en kapsamlı yurtdışı eğitim arama platformuna ücretsiz üye olarak okul-program arayabilir, maliyet hesaplayabilir, hesapladığınız maliyetleri karşılaştırmalı tablolara dönüştürebilirsiniz. Okul fiyatları ve promosyonlarının güncelliğinden emin olmak için arama yaparken yaklaşık başlangıç tarihi de seçmeyi unutmayınız. Artık yurtdışı eğitim programı paketinizi tatil arar gibi kendiniz planlayabilirsiniz. Programlarla ilgili ek bilgi almak için danışmanlarımızdan alacağınız hizmet ise tamamen  ücretsiz olacaktır.

Şeffaf Hizmet Anlayışı

Şeffaf Hizmet Anlayışı ile tüm, okulları, fiyatları görebileceklerdi. Ayrıca kayıt süreçlerini kendileri yönetebilirler.

Yurtdışı Eğitim Arama Sayfamızda Neler Var?

  • İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca programlarının okul ve konaklama maliyetlerini hesaplayabilirsiniz. (okulların dönemsel promosyonları başlangıç tarihi seçmeniz halinde fiyatlara yansıtılır)
  • Yaptığınız maliyet hesaplamalarını sisteminize kaydedebilir, kendinize veya ailenize link olarak yollayabilir veya pdf olarak dönüştürüp çıktısını alabilirsiniz.  Öğrenci Paneline Ulaşmak için Tıklaynız
  • Yurtdışında lisans, yüksek lisans, ön lisans programları arayabilir, okulların program detaylarını ve başvuru koşullarını inceleyebilirsiniz.
  • Yurtdışında mesleki eğitim, sertifika ve lisansüstü sertifika ve diploma programları arayabilir, program detaylarını ve başvuru koşullarını görebilirsiniz.
  • Favorilerinize eklediğiniz programları karşılaştırmalı maliyet listelerine dönüştürebilir ve link olarak paylaşabilir yada pdf olarak print edebilirsiniz. Öğrenci Paneline Ulaşmak için Tıklaynız

Sizin durumunuz ve ihtiyaçlarınıza yönelik program seçeneklerini uzman danışmanlarımızdan almak için bilgi istek formumuzu doldurunuz. Bilgi İstek Formu

Detaylı Bilgi İçin 0212 292 4326 nolu numarayı arayabilirsiniz. Alternatif Yurtdışı Eğitim Instagram Sayfasını takip ederek son gelişmelerden anlık haberdar olabilirsiniz.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !