Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Telefon tutuşunuz kişiliğinizi ele veriyor! Hayatınızı bile etkiliyor…

Telefon tutuşunuz kişiliğinizi ele veriyor! Hayatınızı bile etkiliyor…
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
26 views
12 Mayıs 2022 - 10:52

Son yıllarda günlük hayatımızda elimizden düşürmediğiniz cep telefonlarının kişiliğimizle ilgili verdiği mesajlar okuyanları şaşkına çevirdi.

Telefon tutuşunuz kişiliğinizi ele veriyor! Hayatınızı bile etkiliyor… - Sayfa 1

Her gün belki de en çok zaman geçirdiğimiz şey cep telefonları. Artık hayatımızın her anını cep telefonlarına yüklüyor, sevdiklerimizle paylaşıyoruz.

111

Telefon tutuşunuz kişiliğinizi ele veriyor! Hayatınızı bile etkiliyor… - Sayfa 2

Yaptığımız her şeyin kişiliğimizin bir yansıması olduğunu düşündüğümüzde, cep telefonuyla olan ilişkimizin de kişiliğimiz hakkında ipuçları taşıyor olması içten değil…

211

Telefon tutuşunuz kişiliğinizi ele veriyor! Hayatınızı bile etkiliyor… - Sayfa 3

Son dönemde sosyal medyada paylaşılan kişilik testlerine bir yenisi daha eklendi. İngiliz The Sun gazetesi, cep telefonunu tutma şeklinizin kişiliğiniz hakkında ipuçları taşıdığını ortaya koydu.

311

Telefon tutuşunuz kişiliğinizi ele veriyor! Hayatınızı bile etkiliyor… - Sayfa 4

Sosyal medyada kısa sürede paylaşım rekorları kıran kişilik testine göre, telefonunuzu nasıl tuttuğunuz bile gerçekte kim olduğunuz hakkında bir şeyler söyleyebilir.

Öncelikle fotoğrafa bakın ve telefonunuzu nasıl kullandığınızı seçin. Tek elle ve baş parmakla mı telefonunuzu kullanıyorsunuz yoksa iki eliniz de telefonda mı?

411

Telefon tutuşunuz kişiliğinizi ele veriyor! Hayatınızı bile etkiliyor… - Sayfa 5

1 numara

Yapılan araştırmalara göre en yaygın telefon kullanımı tek elle. Yani birinci fotoğraftaki gibi baş parmağı telefon ekranında gezdirirken aynı el ile telefon tutmak en yaygın kullanım şekli.

511

Telefon tutuşunuz kişiliğinizi ele veriyor! Hayatınızı bile etkiliyor… - Sayfa 6

Uzmanlara göre, eğer tek elle telefon kullanan biriyseniz, daha kaygısız, mutlu ve kendinden emin birisiniz, hayatın size sunduklarını kabul etme ve şikayet etmeme gibi bir özelliğiniz hatta yeteneğiniz var. Yeni şeyler denemeye açıksınız. Kendi konfor alanınızın dışına çıkmak sizin için o kadar da zor değil…

611

Telefon tutuşunuz kişiliğinizi ele veriyor! Hayatınızı bile etkiliyor… - Sayfa 7

2 numara

Eğer ikinci resimdeki gibi telefon kullanıyorsanız, yani baş parmağınızla telefon ekranında gezinirken diğer elinizle telefonunuzu tutuyorsanız, daha pragmatik ve sezgilerine güvenen birisiniz. Arkadaşlarınız ve aileniz arasında daha ‘bilge’ bir yapınız var. Size danışmayı, sizden akıl almayı seviyorlar….

711

Telefon tutuşunuz kişiliğinizi ele veriyor! Hayatınızı bile etkiliyor… - Sayfa 8

Aynı zamanda risklere çok açık biri değilsiniz. Risk alıp çok para kaybetmektense dikkatli olmayı tercih edersiniz. Diğer insanlarla empati kurma yeteneğiniz de oldukça gelişmiş. Ayrıca, arkadaş ve aile ortamında da sevdikleriyle ilgili ve yardımsever birisiniz.

811

Telefon tutuşunuz kişiliğinizi ele veriyor! Hayatınızı bile etkiliyor… - Sayfa 9

3 numara

Telefonunuzu üçüncü resimdeki gibi iki eliniz ve parmaklarınızla tutuyorsanız, bu zorluklara daha hızlı çözümler bulabildiğiniz anlamına gelir. Farklı ortamlara uyum sağlamayı başarabilen birisiniz. Ayrıca dikkat çeken ve enerjik bir yapınız var. Ancak duygusal hayatınıza biraz dikkat. Birini etkilemekte zorlanabilirsiniz….

911

Telefon tutuşunuz kişiliğinizi ele veriyor! Hayatınızı bile etkiliyor… - Sayfa 10

4 numara

Son olarak telefonunuzu işaret parmağınızla kullanan biriyseniz (son resimdeki gibi)  inanılmaz bir hayal gücüne sahipsiniz. İnsanları orijinal fikirlerinizle etkilemekte üstünüze yok.

1011

Telefon tutuşunuz kişiliğinizi ele veriyor! Hayatınızı bile etkiliyor… - Sayfa 11

Hangi kariyer yolunu seçerseniz seçin, çok başarılı olma yolunda önünüz çok açık. Dışa dönük olsanız da, zaman zaman enerji dolmak için kendinizi izole etmeyi seçebilirsiniz. İkili romantik ilişkilerde biraz utangaç birisiniz. Adımları genellikle karşı taraftan bekliyorsunuz, ama yine de kendinizi kapatmıyorsunuz….

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !