Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Seks Sahneleri Hakkında Olay Yorum

Seks Sahneleri Hakkında Olay Yorum
1.204 views
10 Ağustos 2021 - 15:32

Ünlü oyuncu Nicole Kidman, eşi Keith Urban’ın seks sahnelerine nasıl tepki verdiğine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
 

 

Hollywood’un en ünlü aktrisleri arasında yer alan Nicole Kidman, eşi Keith Urban’ın seks sahnelerine nasıl tepki verdiğini açıkladı.
 

 

 

 Pazartesi Daily Pop programına katılan 54 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı: “Eşim bir sanatçı bu yüzden her şeyi anlıyor ve karışmıyor. Yapımı en sonunda, düzenlenmiş haliyle görüyor. Senaryo okumuyor, gerçekten sette ne olup bittiğini bilmiyor. Onun da kendini tamamen kaptırdığı bir kariyeri var.”
 

 

 

Tom Cruise ve Nicole Kidman
Kidman bu ifadelerinin ardından gülerek şunları ekledi: “Gerçekten ne yaptığıma dair pek bir şey bilmiyor.”

 

 

 

Hugh Jackman ve Nicole Kidman
“AİLEYİ BİR ARADA TUTMAK İÇİN…”

Kidman, 53 yaşındaki Grammy ödüllü müzisyenle 2006’da evlenmişti. Çiftin Sunday ve Faith isimlerinde iki kızı bulunuyor.

 

 

 

Nicole Kidman ve Cam Gigandet
Page Six’in bildirdiğine göre Kidman geçen yıl nisanda eşiyle birlikte aile ve iş hayatını iyi bir şekilde dengeleyebildiğini şu ifadelerle anlatmıştı: “Aileyi bir arada tutmak için geliştirdiğimiz bir sistem var. Keith turneye çıkmadığında çok daha kolay oluyor. Gelecek yıl turneye çıkacak, ben o kadar fazla çalışmıyorum. Kelimenin tam anlamıyla dengesiz bir hal alacak ama bunu değiştireceğiz. Cevaplara sahip değiliz ama bildiğimiz tek şey ilişkimizi tehlikeye atmayacağımız.”

 

 

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !