Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, Formula 1 Monaco Grand Prix 2026’yı yerinde takip ederek romantik bir hafta sonu geçirdi. Dünyanın en prestijli yarışlarından biri olan Monaco Grand Prix’de görüntülenen çift, hem yarış heyecanını yaşadı hem de birlikte keyifli anlar geçirdi.
Yoğun iş temposundan fırsat buldukça aileleriyle vakit geçirmeye özen gösteren çiftin, bu kez rotasını yurt dışına çevirdiği görüldü. Oğulları Kurt Efe’yi Türkiye’de bırakan ikili, Monaco’da hem tatil yaptı hem de Formula 1 atmosferinin tadını çıkardı.
Yarış alanında padok bölgesinde görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, gün boyunca oldukça neşeli ve uyumlu halleriyle dikkat çekti. Özellikle birlikte paylaştıkları anlar, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.
Çiftin yarış boyunca birbirleriyle olan uyumu ve samimi tavırları, takipçileri tarafından “aşk tazelediler” yorumlarına neden oldu. Monaco’nun lüks atmosferi ve Formula 1’in heyecanı, çiftin romantik kaçamağına ayrı bir renk kattı.
2016 yılında Paris’te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, yıllardır magazin dünyasının en gözde çiftleri arasında gösteriliyor. Aşkları bir dizi setinde başlayan ikili, aradan geçen yıllara rağmen uyumlu birliktelikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.
2022 yılında oğulları Kurt Efe’yi kucaklarına alan çift, aile yaşamlarını gözlerden uzak ve sakin bir şekilde sürdürmeyi tercih ederken, zaman zaman yaptıkları yurt dışı tatilleri ve etkinlik katılımlarıyla da gündeme geliyor.
Monaco’daki Formula 1 Grand Prix deneyimi ise hem spor hem de magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı.
