Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘market’ Tepkisi!

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘market’ Tepkisi!
41 views
04 Ekim 2021 - 15:48

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bin tane Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazası açılacağını duyuran Erdoğan’a tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, artan gıda fiyatlarına çözüm olarak bin tane Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazası açılacağını duyurmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Erdoğan’a tepki gösterdi.

“Halkımız market sepeti yapmak için kredi çekiyor; domatesi, biberi krediyle alıyor. Yemin olsun ki, zamlarla mücadelemiz bu kış çok sert geçecek” diyen Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Yedirmeyeceğiz fakiri fukarayı sizin şaşaalı saraylarınıza. Zam peşinde koşan şirketler, bizim iktidarımızda unutsunlar kendilerini’‘ diye yazan Kılıçdaroğlu ekledi: ”Bu durumun yegâne kaynağı sensin Erdoğan. Senin tek adamcılığındır ülkeyi bu hale sokan. Üstelik her seçim öncesi insanları tanzim satışla kandırmaya çalışıyorsun. Fiyatlar düşsün istiyorsan eğer, seçime gel! Seni tarihe gönderdiğimizde göreceksin tüm fiyatların nasıl düştüğünü.”

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !