Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Bakan Pakdemirli’den Güzel Haber

Bakan Pakdemirli’den Güzel Haber
34 views
12 Ağustos 2021 - 13:37
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye’de 15 gündür devam eden orman yangınlarına ilişkin “Büyük yangınların hepsini söndürdük” dedi.
Bakan Pakdemirli duyurdu: Büyük yangınların hepsini söndürdük

28 Temmuz’da başlayan orman yangınları Türkiye’deki pek çok bölgeyi adeta küle çevirdi. Yangınlar nedeniyle binlerce hayvan yaşamını yitirdi, yüzlerce vatandaşımız da evlerinden oldu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli beklenen haberi verdi. Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Köyceğiz’deki yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte büyük orman yangınlarının hepsinin söndürüldüğünü söyledi.

Bakan Pakdemirli açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“28 Temmuz’da başlayan, 15 gün süren ve tarihimizde gördüğümüz en büyük orman yangınlarını yaşadığımız bu süreçte, son halka olan Muğla Köyceğiz yangınını da Ormanın Kahramanları’nın büyük bir özverisiyle kontrol altına aldık. Böylelikle ülkemizde gerçekleşen büyük yangınların hepsini söndürmüş olduk. Bu büyük afette aziz milletimizer de minnettarız.”CANIMIZ YANDI, NEFESİMİZ YANDI”Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bizlere desteklerini esirgemeyen ülkelere, kamu kurum ve kuruluşlarına, STK’lara teşekkür ederiz. Canımız yandı, nefesimiz yandı. Hep birlikte yeşerteceğiz. Müsterih olun.”

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !