Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Napoli’nin ‘Fenerbahçe’ aşkı!

Napoli’nin ‘Fenerbahçe’ aşkı!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
21 views
13 Ocak 2023 - 15:39
Fenerbahçe’den Eljif Elmas ve Min Jae Kim’i transfer eden Napoli, şimdi de Arda Güler’i istiyor.

Napoli’nin 'Fenerbahçe' aşkı!

Fenerbahçe’den daha önce Eljif Elmas ve Min Jae Kim‘i kadrosuna katan Napoli, Arda Güler‘i de transfer etmek istiyor. Corriere della Sport’ta yer alan habere göre, Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, Arda Güler’i aylardır takip ediyor ve genç futbolcunun transferi için ilk harekete geçen isim olmaya hazırlanıyor.

Haberde; Napoli’nin yanı sıra İngiltere’nin köklü kulüplerinden Tottenham ile Fransız devi PSG’nin de Arda ile ilgilendiğini, genç oyuncunun gelişimini yakından takip ettiğini yazdı.

Napoli’nin 10 milyon Euro’luk bir teklif sunmaya hazırlandığı belirtilirken Fenerbahçe’nin 20 milyon Euro’dan aşağı inmeyi düşünmediği de haberde belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !