Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Mansur Yavaş’ı işaret etmişti: Ümit Özdağ’dan Ekrem İmamoğlu için çok konuşulacak sözler!

Mansur Yavaş’ı işaret etmişti: Ümit Özdağ’dan Ekrem İmamoğlu için çok konuşulacak sözler!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
76 views
12 Nisan 2022 - 9:55

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı cumhurbaşkanı adayı olarak işaret eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

2023 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı‘nın adayının kim olacağı tartışmaları devam ediyor. İYİ Parti’den istifa ederek Zafer Partisi’ni kuran Ümit Özdağ, adaylık için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş‘ı işaret etmişti.

Yavaş, bugün İYİ Parti Genel Merkezi‘nde ziyaret ettiği Meral Akşener’le yaptığı görüşme sonrası kameralar karşısına geçerek Özdağ’a, “Benim bilgim ve rızam dışında. Böyle bir hedefim yok” cevabını vermişti.

Katıldığı bir televizyon programında söz konusu gündeme ilişkin konuşan Özdağ, bir kez daha Yavaş’ın adaylığını desteklediğinin altını çizdi.

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN EKREM İMAMOĞLU’NA: GÜVEN DUYMUYORUZ

‘Neden Ekrem İmamoğlu değil?’ sorusuna da yanıt veren Özdağ, İBB Başkanı’nın siyasi çizgisine ‘ağır itirazları’ olduklarını ifade ederek, “Diyarbakır’a gidip HDP’nin siyasallaştırdığı sözde anıt önünde fotoğraf çektirip, İstanbul’a gelip Orhun Abideleri’nden bahseden siyasetçiye güven duymuyoruz.” diye konuştu.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !