Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Küme düşen takımına diz çöktürtüp özür diletti

Küme düşen takımına diz çöktürtüp özür diletti
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
17 views
16 Mayıs 2022 - 9:34

San Pablo Burgos’un başkanı Sancho, küme düştükleri maçın ardından tüm oyuncularına sahada diz çöktürüp taraftarlardan özür diletti.

Geçtiğimiz iki yıl FIBA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon olan, bu sezon ise İspanya 1. Ligi’nde son sırayı alarak küme düşen San Pablo Burgos’un önceki gün Fuenlabrada’ya kendi sahasında 83-66 yenildiği maçtan sonra ilginç bir olay yaşandı.

San Pablo Burgos’un sahibi ve başkanı Felix Sancho, küme düşmelerine sebep olan mağlubiyetin ardından oyuncularına zorla diz çöktürerek taraftarlardan özür diletti. Önce kendisi sahaya girip diz çöken Sancho, oyuncularına öfkeyle bağırarak diz çökmelerini istedi.

JAMES: BANA BUNU YAPTIRAMAZ

Sancho’nun bu davranışı farklı yorumlara neden oldu. Takımın başantrenörü Pedro Martinez, “İyi bir profesyonel kaybettiği zaman kimseden özür dilememeli” dedi. Monaco’nun yıldızı Mike James ise, “Kimse bana diz çöktüremez” yorumunu yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !