Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Gökhan Alkan ”Mahzun Bakışlım, Yok Burunlum!”

Gökhan Alkan ”Mahzun Bakışlım, Yok Burunlum!”
65 views
07 Temmuz 2021 - 9:52

Geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi oyuncu olan Nesrin Cavadzade ile yollarını ayırdığı konuşulan Gökhan Alkan, aşka geldi. Alkan, sevgilisinin çocukluk fotoğrafını, “Mahzun bakışlım, yok burunlum. Sonsuz bahtiyarlık siyah incilerinde kaybolmak… Ve alnından çıkıpla, çıkmamak arasında kararsız kalmış bebek saçlarını koklamak…” sözleriyle paylaştı

Meslektaşı Gökhan Alkan ile aşk yaşayan Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından sevgilisiyle olan fotoğraflarını kaldırmıştı. Ayrıldıkları konuşulan çift ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Aralarındaki buzları eriten ikiliden Alkan, Cavadzade’nin çocukluk fotoğrafını ve birlikte çekilen yeni karelerini sosyal medya hesabından yayınlayarak, “Aşk devam ediyor” mesajı verdi.

Gökhan Alkan'dan Nesrin Cavadzade'ye: Mahzun bakışlım, yok burunlum! - Magazin haberleri
“MAHZUN BAKIŞLIM, YOK BURUNLUM!”

Aşka gelen Gökhan Alkan, sevgilisine 2 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram’dan, “Mahzun bakışlım, yok burunlum. Sonsuz bahtiyarlık siyah incilerinde kaybolmak… Ve alnından çıkıpla, çıkmamak arasında kararsız kalmış bebek saçlarını koklamak…” ifadeleriyle seslendi. 33 yaşındaki ünlü oyuncunun paylaşımı takipçilerinden 220 binden fazla beğeni ve yorum aldı.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !