Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Burak Yılmaz yuvaya geri dönüyor

Burak Yılmaz yuvaya geri dönüyor
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
11 views
24 Mayıs 2022 - 10:00

Lille ile olan sözleşmesi biten ve gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği, Süper Lig’e dönüp dönmeyeceği merak konusu olan 36 yaşındaki tecrübeli golcü Burak Yılmaz hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Ajansspor’un haberine göre; yeni sezon önce kiralık sözleşmesi biten Michy Batshuayi ile devam edilmezken, sözleşmeleri sona eren diğer forvet oyuncuları Cyle Larin ve Güven Yalçın ile de henüz yeni sözleşme imzalanmadı. Bu doğrultuda önceliği forvet transferine veren Beşiktaş’ta, asbaşkan Emre Kocadağ, Fransa’ya veda eden Burak Yılmaz ile görüşerek her konuda anlaştı.

Yapılan görüşme de Burak Yılmaz para konusunu hiç gündeme getirmeyip, “Ben Beşiktaş kongre üyesiyim artık futbolumun sonuna geldim. İsterseniz seve seve gelirim para konuşmam” dediği öğrenildi. Kocadağ, Burak ile görüşmesini başkan Ahmet Nur Çebi’ye iletirken golcü oyuncu için kararı teknik direktör İsmael’in vermesi görüşüne varıldı.

Fransız teknik adamın Burak’ı istemesi halinde transfer gerçekleştirilecek. Başkan Çebi’nin hocanın istemesi halinde tecrübeli golcüye sıcak baktığı ve takımdaki gençlere de ağabeylik yapacağını düşündüğü öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !