Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Beşiktaş’tan TFF’ye başvuru!

Beşiktaş’tan TFF’ye başvuru!
181 views
19 Nisan 2021 - 12:42
Beşiktaş, 23 Nisan’da oynanacak Hes Kablo Kaysersipor maçının 24 Nisan’da, 27 Nisan’da oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasının da 28 Nisan’da oynanması için TFF’ye resmi başvuru yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Hes Kablo Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarının ileri tarihe alınması için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulundu.

Siyah beyazlı ekip, 23 Nisan Cumartesi günü oynanacak Hes Kablo Kaysersipor maçının 24 Nisan Pazar gününe, 27 Nisan Salı günü oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasının da 28 Nisan Çarşamba oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvuru yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !