Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Beşiktaş’ta 22 milyon euroluk yıldızlara plaketli veda!

Beşiktaş’ta 22 milyon euroluk yıldızlara plaketli veda!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
22 views
20 Mayıs 2022 - 10:01

Siyah beyazlıların, yeni sezon için bu ayrılıklarla beraber bütçesinde 22 milyon Euro’luk bir rahatlama sağlanacak. Yeni sezon öncesinde düzenlenecek bir özel karşılaşmada sözleşmesi uzatılmayacak futbolculara birer plaket verilecek ve teşekkür edilerek veda edilecek.

Beşiktaş’ta kadro planlaması için hareketli saatler yaşanıyor. Siyah beyazlılar gidecek kalacakları netleştirmeye başlarken, kulüpte flaş bir karar alındı. Kartal, sezon sonunda sözleşmesini uzatmayacağı ve yollarını ayıracağı 10 futbolcunun vedasından dolayı bütçede yaklaşık 22 milyon Euro’luk rahatlama sağlayacak. Beşiktaş, bu isimler için plaketli veda töreni düzenleyecek.

Ricardo Quaresma da çağrılacak

Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, teknik direktör Valerien İsmael ile sportif direktör Ceyhun Kazancı ile görüşerek gidecek oyuncuları yeni sezon öncesi İstanbul’da yapılacak özel karşılaşmaya davet edeceklerini aktararak, hazırlanacak program için bilgi verdiler. Hatta Portekiz’de Futbol yaşantısını sürdüren Ricardo Quaresma’nın da törene davet edileceği ve plaket alacağı ifade edildi.

Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ, “Beşiktaşlı duruşu olarak siyah beyazlı kulübe hizmet etmiş oyuncularla yollarımız iyi şekilde ayrılmalı. Çünkü Beşiktaş’ın bugünlere gelmesinde emekleri çok oldu. Yanlış ya da doğru transfer, kim Beşiktaş forması giymişse saygı görmeli” dedi.

3 isimle yeni sözleşme için görüşme

31 Mayıs’tan itibaren sözleşmesi sona eren oyunculardan Douglas, Lens, Ljajic, N’Sakala, Gökhan Töre, Mehmet Topal, Welinton, Oğuzhan, Vida, Batshuayi’ye veda edilecek ve yollar resmen ayrılacak.

Bununla beraber sözleşmeleri sona eren Can Bozdoğan, Güven Yalçın ve Atiba ile görüşmeler sürüyor. Yine henüz anlaşma sağlanamayan Cyle Larin’e Beşiktaş 1.5 milyon Euro önerirken siyah beyazlıların pazarlıkları bu rakam üzerinden devam ettirdiği öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !