1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Ajda Pekkan’dan Bodrum’da Dev Tadilat: Villaya 30 Milyon TL Harcadı

Ajda Pekkan’dan Bodrum’da Dev Tadilat: Villaya 30 Milyon TL Harcadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süperstar Ajda Pekkan, Bodrum Çamlıköy’deki dev villasını dört yıl süren kapsamlı bir tadilat süreciyle baştan aşağı yeniledi. 1300 metrekarelik, dört katlı ve altı odalı villa için ünlü sanatçı tam 30 milyon TL harcadı. Villada yapılan değişiklikler ve özel tasarım detaylar, lüks yaşam tutkunlarının ilgisini çekti.


Feng Shui’ye Uygun Tasarım

Ajda Pekkan’ın yeni villasında siyah ve gri tonlarının ağırlıkta olduğu özel mobilyalar dikkat çekiyor. Tüm mobilya ve dekorasyon düzenlemeleri, Feng Shui kurallarına göre konumlandırıldı. Böylece evin hem görsel estetiği hem de enerji akışı açısından maksimum uyum sağlanması hedeflendi.

Villanın iç mekanında yapılan başlıca değişiklikler arasında, salonun havuz alanına açılması, geniş ve ferah yaşam alanları ile SPA bölgesi bulunuyor. Ayrıca büyük bir bahçe ve açık alan düzenlemeleri, yazlık yaşamın keyfini çıkaracak şekilde tasarlandı.


Tadilat Süreci ve Masraflar

Ajda Pekkan, dört yıl süren tadilat sürecinde villa için toplam 30 milyon TL harcadı. Uzun süren tadilat süreci boyunca, evin hem iç hem dış dekorasyonu yenilendi ve modern lüks yaşamın tüm ayrıntıları göz önünde bulunduruldu.

Yapılan tadilat, villayı sadece konforlu bir yaşam alanı haline getirmekle kalmadı, aynı zamanda Bodrum’daki ünlüler dünyasında prestijli bir adres haline getirdi.


Komşusu Ebru Gündeş

Ajda Pekkan’ın yeni evi, sosyal yaşam açısından da dikkat çekici. Villanın komşusu ünlü şarkıcı Ebru Gündeş. Ajda Pekkan, büyük bir kısmını bu evde geçirecek ve komşusu ile Bodrum’daki yazlık hayatın keyfini çıkaracak.


Ajda Pekkan’ın bu hamlesi, Bodrum’daki lüks yaşamın sınırlarını bir kez daha gösterdi. Villanın tasarım detayları ve tadilat süreci, magazin ve dekorasyon dünyasında uzun süre konuşulacağa benziyor.

Ajda Pekkan'ın 30 Milyon TL'lik Lüks Villası Görenleri Şaşırttı - | Ajans  344

Ajda Pekkan’dan Bodrum’da Dev Tadilat: Villaya 30 Milyon TL Harcadı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.