Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

30 yaşında Bursaspor’a geri döndü

30 yaşında Bursaspor’a geri döndü
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
3 views
10 Temmuz 2024 - 10:07

Bursaspor, Vakıfköy altyapısından yetişen ve tecrübeli savunma oyuncusu olan 30 yaşındaki Taha Can Velioğlu’nu kadrosuna yeniden kattı.

Teknik Direktör Pablo Martin Batalla’nın raporu doğrultusunda, geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig takımı 1461 Trabzon FK’da oynayan Velioğlu ile anlaşma sağlandı.

Vakıfköy Futbol Akademisi’nden çıkan ve deneyimli olan 30 yaşındaki stoper, Karadeniz ekibi ile 2025 yılına dek sözleşmesi olduğu halde, yapılan müzakereler neticesinde transferi için gerekli bonservis işlemleri tamamlandı.

Geçtiğimiz sezon 23 maçta sahaya çıkıp 1 gol kaydeden ve 1,87 metre boyundaki Taha Can Velioğlu, 2010 ile 2013 yılları arasında Bursaspor ile 4 maçta forma giymişti.

emre2151.jpg

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !