Survivor’da yeni bölümde düzenlenen açık artırma oyunu, yarışmacılar arasında gergin anlara sahne oldu. Yarışmacıların istedikleri yiyecekleri seçerek yemek kazandığı oyunda, özellikle “koku” üzerinden yapılan imalı bir yorum adada tartışma yarattı.
Survivor Türkiye’nın son bölümünde yarışmacı Deniz’in sarımsaklı yemekle ilgili yaptığı yorumlar dikkat çekti. Deniz’in “çok tanıdık bir koku, uzun süredir hakimim” şeklindeki sözleri, diğer yarışmacılar arasında kısa süreli bir şaşkınlık oluşturdu.
AÇIK ARTIRMA OYUNUNDA GERGİN ANLAR
Bölümde yarışmacılar açık artırma sistemiyle çeşitli yiyecekleri satın alırken, ortam eğlenceli başlamasına rağmen sonrasında tansiyon yükseldi. Sarımsaklı yemeklerin kokusu üzerine yapılan yorumlar, sohbeti farklı bir noktaya taşıdı.
İMALI SÖZLER DİKKAT ÇEKTİ
Deniz’in sarımsak kokusuna yönelik yaptığı imalı açıklama, diğer yarışmacılar tarafından farklı şekillerde yorumlandı. Bu sözlerin doğrudan bir kişiyi hedef alıp almadığı ise bölüm boyunca netleşmedi.
İZLEYİCİLER “BAYHAN” İDDİASINI KONUŞTU
Sosyal medyada ise izleyiciler, Deniz’in sözlerinin Bayhan Gürhan’a yönelik olabileceğini iddia etti. Ancak program içinde bu iddiayı doğrulayan resmi bir açıklama yapılmadı.
ADADA TARTIŞMA BÜYÜDÜ
İmalı sözlerin ardından adada kısa süreli bir gerilim yaşandığı, ancak olayın büyümeden kapandığı görüldü. Yarışmacılar oyunlara devam ederken konu zamanla gündemden düştü.
SURVIVOR’DA GÜNDEM BİTMEK BİLMİYOR
Her bölümünde farklı tartışmaların yaşandığı Survivor’da bu olay da sosyal medyada geniş yankı buldu. İzleyiciler, yeni bölümlerde konunun nasıl devam edeceğini merak ediyor.
