Şeyma Subaşı bir küs bir barışık olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile aşk dolu paylaşımlar yaptı. Teknede birbirlerini öpücüklere ikili, fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, daha önce defalarca kez ayrılıp barıştığı ve evlenme teklifi aldığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeniden barıştı.

Subaşı 3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilişkisinin kaldığı yerden devam ettiğini müjdeledi.

KUCAĞINDA POZ VERDİ
Kızı Melisa, milyarder sevgilisi ve arkadaşlarıyla Bodrum’da tatil yapan Şeyma Subaşı’ndan sevgilisiyle barıştıktan sonra verdiği ilk pozu da geçtiğimiz günlerde paylaştı.

Mohammed Alsaloussi’nin kucağında poz veren Subaşı böylece yeniden barıştıklarını ilan etmiş oldu.

Şeyma Subaşı yeniden barıştığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Ege’de tekne tatiline çıktı.

Otelde kalmak yerine teknede konaklayan çift magazin gündeminden düşmüyor.

Barışma sonrası sevgilisine jest yapıp 15 günlük tekne için 20 bin dolar kira ödeyen Alsaloussi bu hareketiyle Subaşı’nın gönlünü bir kez daha fethetti.

Aşklarına dolu dizgin devam eden çiftten romantik kareler geldi.

Sevgilisiyle teknede olduğu anları takipçilerinin beğenisine sunan Şeyma Subaşı, paylaştığı fotoğrafa ise “Çok şanslıyım” notunu düştü.

İşte Şeyma Subaşı’nın o paylaşımları…












