Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Sera Kadıgil CHP’den İstifa Etti

Sera Kadıgil CHP’den İstifa Etti
68 views
25 Haziran 2021 - 11:45

CHP’den istifa ettiğini açıklayan İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil Sütlü, Türkiye İşçi Partisi’ne dahil olacak.

CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil Sütlü, partisinden istifa etti. Kadıgil, Türkiye İşçi Partisi’ne (TİP) katılacak ve bu katılım ile TİP’in Meclisteki milletvekili sayısı 4’e yükselecek.

Meclis’te basın toplantısı düzenleyen Kadıgil, “Bugün itibariyle, inandığım değerleri açıkça ve yüksek sesle savunmak için, dünya görüşüme daha yakın gördüğüm bir partiye, Türkiye İşçi Partisi’ne katılıyorum” açıklaması yaptı.

ORTAK MÜCADELE VURGUSU

AKP’nin yarattığı karanlığa karşı ortak mücadele vermeye devam edeceğinin altını çizen Kadıgil, şunları kaydetti: Artık aynı çatı altında olmasak da ülkemizi AKP karanlığından kurtarmak için her daim yan yana ve omuz omuza olacağımızdan zerre şüpheniz olmasın. Çünkü ben bu adımı bu mücadeleye köstek olmak için değil bilakis biraz daha solunuzdan destek olabilmek için atıyorum.

Hem önümüzdeki tarihi seçim sürecinde, hem de elbirliğiyle yaralarımızı sarma aşamasına geçtiğimizde, hepimizin iyiliğine olduğunu düşündüğüm bir yola çıkıyorum. Bilin ki ülkem için doğru olduğuna inandığım şeyi yapıyorum.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !