featured

Sarp Apak’tan şaşırtan itiraf: Kremi bir yıl boyunca yanlış kullanmış

0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Sarp Apak, katıldığı bir programda yaptığı samimi açıklamayla sosyal medyada gündem oldu. “Avrupa Yakası”, “Kavak Yelleri”, “Yalan Dünya”, “Jet Sosyete” ve “Kaderimin Oyunu” gibi birçok başarılı yapımda rol alan Apak, hem oyunculuğu hem de esprili kişiliğiyle bilinirken bu kez özel hayatına dair anlattığı bir anıyla dikkat çekti.

Programda konuşan Sarp Apak, evde yaşadığı ilginç bir karışıklığı anlatarak izleyenleri hem şaşırttı hem de güldürdü. Set temposu nedeniyle cildine iyi gelecek bir krem arayışında olduğunu söyleyen oyuncu, evde bulduğu bir ürünü uzun süre fark etmeden kullandığını itiraf etti.

Apak, söz konusu kremi bir yıl boyunca yüzüne sürdüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı: Evde bulunan bir kremi cildine iyi geldiğini düşünerek düzenli olarak kullandığını anlatan oyuncu, bir süre sonra ürünün aslında farklı bir amaçla kullanıldığını öğrendiğini söyledi. Bu durumu eşinden öğrendiğini belirten Apak, o anki şaşkınlığını da izleyicilerle paylaştı.

Ünlü oyuncu, yaşadığı durumu esprili bir dille anlatarak “Bir gün bunun topuk kremi olduğunu öğrendim, çok şaşırdım” dedi. Ayrıca kremi kullanmaya devam ettiği dönemde cildinde herhangi bir sorun yaşamadığını da belirterek “Cildimde çatlak yok, belki de yeni bir şey keşfettim” sözleriyle salonda gülüşmelere neden oldu.

Sarp Apak’ın “Ayak resmi olsa kullanmazdım” şeklindeki esprili çıkışı ise sosyal medyada kısa sürede viral oldu. Açıklamalarının ardından ünlü oyuncu, kullanıcılar tarafından hem mizahi hem de samimi bulunarak çok sayıda yorum aldı.

Sosyal medyada hızla yayılan bu itiraf, kısa sürede gündem olurken, Apak’ın doğal tavırları ve esprili anlatımı hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. Ünlü oyuncunun bu açıklaması, magazin dünyasında günün en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter