Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

ŞAHMARAN (KUNDALİNİ)

ŞAHMARAN (KUNDALİNİ)
Simay Ohara
Simay Ohara( simay.ohara@haberkonseyi.com )
96 views
29 Ocak 2023 - 19:23
Son zamanlarda günümüzün popüler dizisi Şahmaran efsanesi tarihin mistik dokularıyla işlenmiş içeriğinde bilimsel ögeleri de bulunduran bir Netflix yapımı olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.
 Şahmeran çift başlı yarı insan yarı yılan sembolü olarak insan bedeninde bulunan kök çakradan tepe çakrasına doğru yükselen bir dizi DNA sarmal yapısı içeirinden bulunan genom dizilimini ifade etmektedir. Genom ve DNA sarmalları üzerinden yapılan bilimsel araştırmalar öyle gösteriyor ki melez bir ırkın ortaya çıkması için doğru iki ırkın birbirini seçmesi gereklidir. 
 
Bu titreşim ile  rezonansa giren her insan aynı rezons alanındaki diğer insanı da etkileyerek hayatına çeker. İstediğimiz bir şeyin olması için o isteği gerçekmiş gibi düşünmek size de bir yerlerden tanıdık geldi mi ?
 Fiziksel bedenimiz ile bağlantısı olan 7 ana çakramız bulunmaktadır.
 Sekizinci çakramız bağlantısı koparılan çakramızdır rüyalar ve evrensel kayıtlarımız bize bu şekilde aktarılır.
İlk üç çakramız kök çakramızla bağlantılıdır diğer çakralarımız ise tepe çakramız ile bağlantılıdır. Tüm çakralarımız defalarca kez dengelendiğinde ortaya çıkan bu enerji sistemi 8. çakramızın uyanışı ile birlikte Şahmeran sembolü olan çift başlı yılan dengelenmiş yedi ana çakramız boyunca DNA sarmalları gibi birbirine sarılarak bağlantısı koparılan diğer çakralarımızın titreşimini aktif hale getirir ve bu yüksek titreşim kundalini enerjisi olarak isimlendirilir yeniden doğuşu simgeleyen kundalini enerjisi bir insanın yaşamı boyunca defalarca kez tekrar eder.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !