Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Rober Hatemo: Çok pişmanım!

Rober Hatemo: Çok pişmanım!
96 views
21 Nisan 2021 - 11:21
Ünlü şarkıcı Rober Hatemo, katıldığı programda bilinmeyenlerini anlattı. 2010 yılından sonra sağlık sorunları yaşayan Hatemo, midesindeki yaralar yüzünden ölümden döndüğünü açıkladı. Hatemo ayrıca, dedesiyle ilgili büyük bir pişmanlığını da dile getirdi

Türk pop müziğinin ünlü ismi Rober Hatemo, Armağan Çağlayan’ın Youtube programına konuk oldu. Hatemo, müzik kariyeri ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“ÇOK PİŞMANIM”

Dedesinin kendisinde çok özel bir yeri olduğunu belirten Rober Hatemo, “Dedemle arkadaştık, çocukken de beni gezdirirdi büyüdüğümde de gezdirdi. Başka türlü bir baba modeli oldu bana müzikle ilgili çok doldurdu beni. Ölmesine yakın hastalandığı dönemde ben çok büyük bir aşk yaşıyordum, çok gençtim çok pişmanım” dedi.

Hatemo, “Gençlik de başka bir ateş, insan her zaman doğruları yapamayabiliyor. ‘Daha çok vakit ayırmalıydım’ diye düşünüyorum şimdi ama yapamadım o zaman… Tabii ki dedeme sonsuz vakit ayırdım, güzel şeyler yaptık beraber ama ölümünde istediğim kadar yanında olamadım.” şeklinde sözlerini sürdürdü.

Taksim’de üç katlı bir Rum evinde büyüdüğünü söyleyen şarkıcı, “En alt katta mutfak vardı orada dedemin müzik aletleri vardı. Ne iş gelirse ona gidiyorduk, televizyonlarda da çıktı o dönem… Orkestra şefliği yaptı. Dedem çok beğenirdi benim şarkı söylememi ‘benim diyen solist senin gibi mikrofon tutamaz’ derdi. Kendisi enteresan bir adamdı üç dil biliyordu. Çalmadığı enstrüman yoktu.” şeklinde konuştu.

“MÜZİĞİ DEDEM ÖĞRETTİ”

Hatemo müzik kariyeri hakkında, “Bir gün ben de dedemle Aksaray’da bir otele gittim şarkı söyledim. Oranın yetkilisi aradı ‘müşteriler seni istiyor, çok beğendiler’ dedi. Babam da istemiyor, onun mesleğini yapmamı istiyordu. Kuyumcuydu kendisi, onu da yaptım tabii.. Ama ben babamı dinlemedim dedemle kaçıp gittim şarkı söylemeye. Müzikle, sosyal hayatla alakalı bir şeyler öğreten kişi dedem oldu.” ifadelerini kullandı.

“ÖLÜMDEN DÖNDÜM”

Hatemo, “2010 ile 2015 arası bir düşüş dönemi, hastalıklar yaşadım. Ölümden döndüm. Herkesin hayatında oluyor böyle şeyler. 2015’ten sonra tekrar toparlamaya başladım ‘Papucumun Dünyası’ albümnden sonra her şey iyi gidiyordu araya korona girdi. İki sene kadar rahatsızlık yaşadım. Ülser gibi bir şeydi ama bayağı büyük yaralar vardı. Doktor ‘üzüntüden uzak duracaksın’ dedi. Bir süre diyetim vardı, psikolojik tedavi gördüm.” ifadelerini kullandı.

“DOST KAZIĞI YEDİM!”

Hatemo ayrıca, “2010 yılında spora başladım. Spor salonuna ortak oldum. Her ortaklıkta olduğu gibi bir arkadaş kazığı yedim. O beni çok üzmüştü.” dedi.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !