Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Rıdvan Dilmen, Mesut Özil’le Görüşmesini Anlattı

Rıdvan Dilmen, Mesut Özil’le Görüşmesini Anlattı
94 views
09 Temmuz 2021 - 13:12

FBTV’ye bağlanan eski futbolcu Rıdvan Dilmen, takım kampındaki futbolculardan Mesut Özil’le Pereira hakkında telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini açıkladı.

Rıdvan Dilmen, Mesut Özil'le Görüşmesini Anlattı: Pereira Nasıl Diye Sordum

Fenerbahçe TV’de Başkan Ali Koç, Fenerbahçe USA Derneği Başkanı Fatih Akarsu ve Vakt-i Fener tablosunun sanatçısı Burak Karavit’in katılımıyla “Vakt-i Fener” tablosunun basın lansmanı düzenlendi. Yayına Fenerbahçe’nin emekli futbolcusu Rıdvan Dilmen bağlandı. Tablo için Burak Karavit ve Fenerbahçe USA Derneği Başkanı Akarsu’ya teşekkürlerini ileten Dilmen, konuşmasının devamında takım kampındaki futbolculardan Mesut Özil’le Pereira hakkında telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini açıkladı.

Fenerbahçe TV’de takımın yıldız ismi Mesut Özil’le görüştüğünü açıklayan Dilmen, Başkan Ali Koç’un keyfini kaçırdı. Dilmen, Özil’le yaptığı telefon görüşmesine dair şu ifadeleri kullandı:

“Fenerbahçe taraftarının ve camiasının hiçbir algıya ve spekülasyona bakmadan yoluna devam etmesi lazım. Ali Bey rahatsız olmayacaksa ben özel bir konu paylaşmak istiyorum. Mesut’la bir telefon görüşmesi yaptık. Nasılsın falan derken, tabii merak ettim. Hoca nasıl diye. Bana aynen şöyle söyledi, çok iyi teknik adamlarla çalışmış kardeşimiz, ‘Çok kısa süredir başımızda ama hocam, oyun felsefesine 3 günde bize ikna etti’ Nedir bu felsefe dedim. ‘Topu rakipten bir an önce almak’ dedi. Çocukların kafasına bunu yerleştirmesini önemli olarak görüyorum. Bu çalışmayı futbolcularımızın benimsediğini hissettim. O yüzden şampiyonluk yarışına giren takımımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !