1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Malatya’da korkutan deprem!

Malatya’da korkutan deprem!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde sabaha karşı 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya ve çevresinde de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir hasar veya olumsuzluk yaşanmadı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 05.52’de Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Zeminden 10.38 kilometre derinlikte meydana gelen bu deprem, Malatya şehir merkezi ve ilçelerinde de hissedildi. AFAD ve belediye ekipleri deprem sonrası saha taraması yaparken, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.

BAKAN YERLİKAYA: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Depremin hemen ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, depremde şu ana kadar olumsuz bir durum yaşanmadığını belirtti. “Malatya Yeşilyurt’ta 4.4 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımız saha taramalarına başlamıştır. Şu anda herhangi bir olumsuz durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun” ifadelerini kullandı.

Malatya’da korkutan deprem!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin