Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Hazar Ergüçlü’nün Tatil Pozları Takipçilerini Mest Etti

Hazar Ergüçlü’nün Tatil Pozları Takipçilerini Mest Etti
117 views
14 Haziran 2021 - 14:07

Yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile birlikte tatile çıkan Hazar Ergüçlü’nün tatil pozları gündem yarattı.

Rol aldığı ‘Alev Alev’ dizisinin final yapmasının ardından sevgilisi Onur Ünlü birlikte sezonu açan Hazar Ergüçlü, tatilinden kesitleri takipçilerinin beğenisine sundu.
SEVGİLİSİNE POZ VERDİ
Çiçek desenli bikinisiyle sevgilisi Ünlü’ye poz veren 29 yaşındaki Ergüçlü, paylaşımında, “Gözlerimdeki gökkuşağının renkleri” ifadelerini kullandı.

Kendisinden 18 yaş byükü sevgilisi Onur Ünlü’nün de fotoğrafını yayınlayan Hazar Ergüçlü’nün kareleri kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

“GALİBA BANA YÜRÜYOR”
Geçtiğimiz aylarda da sevgilisiyle ilgili espirili bir paylaşım yapan Hazar Ergüçlü, sırayla fotoğraflarını beğenen sevgilisini “Arkadaşlar galiba bana yürüyor” diyerek paylaşmıştı.

Öte yandan Onur Ünlü ile mutlu bir birlikteliği olan güzel oyuncu, daha önce de ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Marie Claire dergisine röportaj veren Ergüçlü, “Onur beni hep anda tutuyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki, aklında başka bir şey varken konuşmak söz konusu değildir. Bir cümlede anlatırsam, onunla kendim olmayı ve bununla gurur duymayı öğreniyorum” demişti.

“BRAD PITT Mİ, ONUR ÜNLÜ MÜ?”
‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk olan oyuncu Hazar Ergüçlü, “Brad Pitt mi, Onur Ünlü’yle mi paraşütten atlamak isterdin?” sorusuna “Ay, iğrençsiniz. Kalkıp, gidiyorum. Onur’cuğum tabii ki” yanıtını vermişti.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !