featured

Hasan Can Kaya’dan Nezarethanede Komik Anılar: Reynmen ve Çakal Yanımdaydı

0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, geçtiğimiz günlerde yaşanan uyuşturucu soruşturması sonrası gözaltına alınan isimlerden biriydi. Reynmen olarak tanınan Yusuf Aktaş ve bazı diğer ünlü isimlerle birlikte 11 kişi, yürütülen soruşturma kapsamında kısa süreliğine nezarethaneye konuldu. Soruşturmanın ardından tüm şüpheliler serbest bırakıldı ve Hasan Can Kaya’nın yapılan uyuşturucu testi negatif çıktı.

Kaya, gözaltı sürecinde yaşadıklarını ve nezarethanede yaşanan ilginç anları Konuşanlar programında anlattı. Komedyen, aynı nezarethanede Reynmen ve Çakal ile birlikte kaldığını ve kendi horlamasının arkadaşlarının uykusunu kaçırdığını samimi bir dille paylaştı. Bu durum karşısında jandarmadan helallik istediğini ve olayın esprili yönünü vurguladı.

Hasan Can Kaya, “İnanılmaz bir şey ya… Bir de ben, Reynmen, Çakal aynı nezarethanede kaldık. Ve benim horlamamdan uyuyamadılar. Jandarmaya ‘hakkınızı helal edin’ dedim. Reynmen de şey dedi: ‘Hacı bizden de helallik alsan fena olmaz ya’” ifadelerini kullandı.

Komedyen, yaşananları esprili bir dille aktararak hem gözaltı sürecinin stresini hafifletmiş hem de izleyicilere nezarethanede yaşanan gündelik ve insanî anları göstermiş oldu. Kaya’nın bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, hem hayranları hem de takipçileri arasında kahkaha ile karşılandı.

Uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan diğer isimler de kısa süreli işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, Hasan Can Kaya’nın bu anıları, komedyen yönünü ve mizah anlayışını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter