Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Halil Dervişoğlu, Hull City’le anlaştı

Halil Dervişoğlu, Hull City’le anlaştı
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
19 views
15 Ağustos 2022 - 15:36
Son iki sezon Galatasaray’da kiralık oynayan Milli futbolcu Halil Dervişoğlu’nun babası, “Biz, Hull City ile anlaştık. Kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz” dedi.

İngiliz ekipleriyle görüşme halinde olan yıldız futbolcu hakkında babası Muzaffer Dervişoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Ajansspor’un haberine göre; başarılı oyuncunun durumunu, Halil’in hem babası hem de menajeri olan Muzaffer Dervişoğlu resmen açıkladı. Muzaffer Dervişoğlu, “Biz, Hull City ile anlaştık. Kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz” dedi. Hull City ile Brentford arasında görüşmelerinin devam ettiği de kaydedildi.

Başarılı oyuncu iki sezonda Galatasaray formasını 45 maçta giyerken, 8 kez rakip fileleri havalandırdı ve 3 de asist yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !