featured

Hacıosmanoğlu’ndan Çilingiroğlu’na Olay Mesaj! Futbol Dünyası Bu Sözleri Konuşuyor

0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında yaşanan mesajlaşma gündeme damga vurdu. Çilingiroğlu, Hacıosmanoğlu’nu eleştirmesinin ardından kendisine WhatsApp üzerinden bir mesaj geldiğini belirterek, mesajın içeriğini canlı yayında kamuoyuyla paylaştı.

Çilingiroğlu, TRT Spor ekranlarında yaptığı açıklamada, eleştirilere karşı verilen tepkilerin zaman zaman sertleştiğini ifade ederek kendisine gelen mesajı anlattı.

Ünlü yorumcu, golf oynadığı sırada telefonuna bir WhatsApp mesajı geldiğini belirterek, “Ben Türkçe konuşmayı bilmiyormuşum. İnşallah yakın zamanda karşılaşırız. Bana Türkçe öğretirsin” ifadelerinin yer aldığını söyledi.

Mesajın sahibini önce tahmin ettiğini dile getiren Çilingiroğlu, numarayı kaydetmediği için kim olduğunu anlayamadığını, ancak ekleme yaptığında mesajın TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na ait olduğunu gördüğünü aktardı.

Çilingiroğlu, mesajın tehdit mi yoksa espri mi olduğu konusunda değerlendirme yaparak, “Bunu tehdit olarak mı algılamalıyım, espri olarak mı? Yoksa gerçekten benden ders mi istiyor?” sözleriyle yaşanan olayı anlattı.

ÇİLİNGİROĞLU’NUN ELEŞTİRİLERİ GÜNDEM OLMUŞTU

Kaya Çilingiroğlu daha önce TRT Spor’daki programında Hacıosmanoğlu’nun kamuoyu önündeki açıklamalarını ve futbol dünyasındaki temsil konusunu eleştirmişti.

Çilingiroğlu, Türkiye’nin UEFA ve FIFA gibi uluslararası platformlarda daha güçlü şekilde temsil edilmesi gerektiğini savunarak, futbol yönetimiyle ilgili değerlendirmelerde bulunmuştu.

Yaşanan mesajlaşma olayı ise spor kamuoyunda kısa sürede tartışma konusu oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter