Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Galatasaray’da Zaniolo, Konyaspor deplasmanında ilk 11’de

Galatasaray’da Zaniolo, Konyaspor deplasmanında ilk 11’de
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
5 views
15 Mart 2023 - 10:57

G.Saray’da Kasımpaşa maçının yıldızı Nicolo Zaniolo 11’e giriyor.

Sakatlıktan çıkan Mertens’i riske etmeyecek olan Okan Buruk Kasımpaşa maçında gol atan ve özel kondisyoner, bireysel performans antrenörüyle de çalışan Zaniolo’ya Konya’da ilk kez 11’de şans verecek.

KAAN AYHAN DA iLK KEZ

Cezalı Nelsson’un yerine ise Kaan Ayhan görev yapacak. İlk kez 11’de çıkacak olan milli futbolcu yerli rotasyonda da teknik heyetin eline rahatlatacak. Kasımpaşa maçında sınıfta kalan Yunus da kesilecek ve yerine de Rashica 11’de olacak.

CiMBOM’DAN MiLLi ARADA KARABAĞ iLE YARDIM MAÇI

Galatasaray, A Milli Takım’ın 25 Mart’ta Ermenistan, 28 Mart’ta Hırvatistan ile oynayacağı dönemde lige verilecek arada geliri depremzedelere bağışlanacak özel maçta Azerbaycan ekibi Karabağ ile karşı karşıya gelecek. Bakü Olimpiyat Stadı’nda yapılacak mücadele, 26 Mart Pazar günü TSİ 19.00’da oynanacak.

Karabağ maçı ‘Yoldaşlıq deyil, Qardaşlıq oyunu’ paylaşımı ile duyururken Galatasaray Kulübü ise sosyal medyadan ‘AzerbayCAN’da görüşerik’ mesajı ile yanıt verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !