Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Galatasaray Onlardan 40 Milyon Bekliyor

Galatasaray Onlardan 40 Milyon Bekliyor
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
7 views
27 Ocak 2023 - 15:49

Galatasaray‘da Avrupa kulüplerinin sıralamasında olan Sacha Boey için 15 milyon euro istenirken, Victor Nelsson için ise 25 milyon euro bonservis belirlendi. Buna rağmen iki futbolcunun da dönem içinde gitmesine izin verilmeyecek.

Galatasaray’da savunmanın bel kemiğini oluşturan Victor Nelsson ve Sacha Boey’in talipleri her geçen gün artıyor. Avrupa devlerinin istediği Nelsson ve Boey’in de bonservisi belli oldu.

Sarı-kırmızılılar Danimarkalı futbolcu için 25 milyon euro, Fransız sağ bek için ise 15 milyon euro bonservis bekliyor.Ancak şampiyonluk yarışında olan Galatasaray, bu iki futbolcuyu da yaz transfer döneminde satmak istiyor. Gelen teklifler de aynı nedenle reddedilirken, iki futbolcunun da yönetime “Şampiyon olmadan gitmek istemiyorum.” dediği öğrenildi.

İstikrarlı ve iyi performans

Sezon başı gönderilmesi beklenen Boey, performansıyla ilk 11’i kaparken 17 maçta 2 asistlik performans sergiledi. Marcao’dan sonra savunmanın yeni lideri olan Nelsson ise 21 maçta 1880 dakika süre aldı.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !