Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Fenerbahçe’den Jayden Oosterwolde için Parma’ya yeni teklif!

Fenerbahçe’den Jayden Oosterwolde için Parma’ya yeni teklif!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
17 views
21 Ocak 2023 - 14:57

Fenerbahçe’de sol bek transferi için çalışmalar sürüyor. Sarı-lacivertli kulüp, Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde için Parma’ya yeni bir teklif yaptı.

Ara transferde ilk olarak Samet Akaydin’i kadrosuna katan, iç transferde ise İsmail Yüksek’in sözleşmesini uzatıp Bruma’nın bonservisini alan Fenerbahçe’de sol bek transferi için çalışmalar hız kazandı.

İtalya Serie B ekibi Parma’da forma giyen 21 yaşındaki sol bek Jayden Oosterwolde’yi bir süredir gündeminde tutan Fenerbahçe’den yeni bir hamle geldi. Vole’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Hollandalı sol bek için yaptığı ilk tekjlif reddedilen Sarı-lacivertli yönetim, 6 milyon euro ve başarı bonuslarının olduğu yeni bir teklif ile Parma’nın kapısını çaldı.

10 milyon euro isteyen ve indirime yanaşmayan Parma’nın yeni teklife vereceği cevap beklenmeye başlandı.

21 yaşındaki Jayden Oosterwolde bu sezon Parma formasıyla 19 maça çıkıp 1 gol attı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !