2017 yılında dünyaevine giren, Nisan 2019’da anne ve baba olma mutluluğu yaşayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.

İki yaşındaki oğulları Karan’la birlikte yaz tatili öncesi alışverişe çıkan oyuncu çift, ilk olarak City’s Nişantaşı’nın içinde bulunan mağazaları dolaştı.

Özçivit Ailesi, daha sonra Nişantaşı sokaklarına çıkarak tur attı. Alışveriş sonrası acıkan oyuncular, yemek için bir restorana oturdu.

KARAN UYUDU Karan, yemeğin ve yorgunluğun etkisiyle uyudu. Oğlunu kucağına alan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, uzun süre mekanda cep telefonlarıyla ilgilendi.

Özçivit Ailesi, restoran çıkışı basın mensupları tarafından görüntülendi. Sosyalleşmeyi özlediklerini belirten Burak Özçivit, “Biraz nefes alalım istedik” şeklinde konuştu.

İkili, Türkiye’yi derinden sarsan Antalya’nın Elmalı ilçesinde iki çocuğun istismar edilmesiyle ilgili davada, anne ve üvey babanın tahliye edilmesi hakkında sert konuştu.

Yaşananları “kan dondurucu” olarak nitelendiren Fahriye Evcen, “İnsanın gerçekten kanı donuyor. Eminim ki gereken yapılacaktır” dedi.

Burak Özçivit ise “İnşallah gereken yapılacak, biz de onu bekliyoruz. Çok kötü bir durum” açıklamasını yaptı.