Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Emekliye Zamlı İkramiye

Emekliye Zamlı İkramiye
295 views
20 Nisan 2021 - 11:30

Emekli bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı. Milyonlarca emekli zamlı bayram ikramiyesi heyecanı yaşıyor.

Mayıs’ın ilk haftasında Ramazan Bayramı ikramiyesini alacak olan emekliler, artış müjdesinin detaylarını bekliyor. Bin liralık ikramiyeye enflasyon artışının nasıl yansıtılacağı merak edilirken, çok sayıda yeni emekli de bu imkandan ilk kez yararlanacak.

BU TARİHLERE DİKKAT

Takvim’in haberine göre; Emekli olanlar, emeklilik tarihlerini izleyen dönemlerde verilecek ikramiyeleri alıyor. Bu yıl Ramazan Bayramı 13-15 Mayıs’a denk geliyor. Bu kapsamda Ramazan Bayramı ikramiyesinden, Mayıs’ta emekli aylığı bağlananlar da yararlanacak.

Bunun için Nisan ayı sonuna kadar emeklilik başvurusu yapmak gerekiyor. Nisan’da emeklilik için başvuranlar, bu yıl 2 ikramiyeyi cebine koyabiliyor.

Kurban Bayramı ikramiyesi ise 20-23 Temmuz’a denk geliyor. Haziran ve Temmuz aylarında emekli aylığı bağlananlar da bu yıl 1 bayram ikramiyesi alacak. Emekli aylığı Temmuz’dan sonra bağlananlar ise gelecek yıl ikramiye alacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !