Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Damat Tween’e ‘Dijital Dönüşüm Başarı Ödülü’

Damat Tween’e ‘Dijital Dönüşüm Başarı Ödülü’
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
82 views
02 Haziran 2022 - 15:17

Damat markası ödüle doymuyor… Dünya moda perakendesinin lider markalarından Damat Tween, Perakende Günleri kapsamında düzenlenen 2022 Yılı Parekende Güneşi Ödülleri’nde “Dijital Dönüşüm Başarı Ödülü”ne layık görüldü.
Damat Tween, perakende sektöründe teknoloji kullanımı ve dijitaldönüşüm alanında başarılarıyla sektöre örnek olması ve yeni dijital evren olarak bilinen ‘metaverse’ alanında yaptığı öncü yatırımlar nedeniyle ödül almaya hak kazandı. Ödülü Damat Tween adına Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatör Osman Arar aldı.

İlk metaverse mağazası açılıyor

Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve ve Genel Koordinatör Osman Arar, Damat Tween’in ödüle layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, markanın gelecek projelerinden de bahsetti. Damat Tween’in başarısında trend takibi ve geleceği öngörme özelliklerinin bir bütün olarak ilerlemesinin büyük payı olduğunu söyleyen Osman Arar, bu kapsamda dijital dönüşüm ve teknoloji kullanımı yatırımlarına yıllar önce başladıklarını anlattı.


Aynı şekilde sürdürülebilirlik yolunda gelişen ihtiyaçları da hızla karşılaşıklarına dikkat çeken Arar, “Bu bakış açısıyla metaverse yatırımlarımız da hız kazandı. Damat Tween olarak ilk metaverse mağazamızı haziran ayı içinde açıyoruzl. İlk etapta açılışla birlikte bu platforma özel kapsül bir koleksiyon çıkararak NFT ürünlerin satışını ve 2022-2023 sezon defilesini metaverse’te gerçekleştireceğiz” dedi.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !